· 

Partnermassage

De partnermassage is iets moois voor stellen. Je leert elkaar masseren, onder mijn begeleiding en samen met mij. Jullie worden beide door je partner en door mij gemasseerd. Soms tegelijkertijd, soms even allen door mij en soms even alleen door je partner. 

 

Een partnermassage is een boost voor je relatie. Gaat het even niet zo lekker meer, zit je in een sleur of is de aandacht voor elkaar wat minder geworden? Kom het dan samen ervaren! Natuurlijk mogen jullie ook thuis op de bank zitten en vechten om de afstandsbediening, maar een partnermassage is echt de betere optie……

 

Ook als je relatie helemaal top is, kan een partnermassage juist een aanvulling zijn om samen te ervaren en te beleven. Een partnermassage draait om jullie beide, je gaat met een superfijn gevoel weer naar huis.