Promotie actie voor tieners en jongeren

Ik kon niet wachten, dus ik heb mijn 2019 promotie actie voor massagetherapie en coaching voor tieners en jongeren al op de website geplaatst. Contact opnemen, kennis komen maken, een speciaal stappenplan en het 1e en 2e bezoek zijn gratis, zonder verdere verplichtingen. Ik hoop echt dat de drempel hierdoor wat lager zal worden en dat meer tieners en jongeren de keuze maken om bij me op bezoek te komen. Ik weet uit praktijkervaring wat het kan doen en betekenen, vooral op jonge leeftijd.

Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven