· 

Als bekende op bezoek komen

Het is vaak lastig om voor een massage op bezoek te gaan bij iemand die je al kent. Wellicht zijn we familie, vrienden of collega’s en dan is de drempel vaak wat hoger dan normaal. Om dan zo maar even op de massagetafel te gaan liggen, aangeraakt te worden en evt ook nog problemen te bespreken lijkt voor vele een enorm obstakel om dat juist te doen bij iemand die je al kent, terwijl het voor anderen juist vanzelfsprekend is om dat juist wel bij een bekende te doen.

 

Voor mij is het totaal niet vreemd als bekende bij me op bezoek komen. Iedereen krijgt het volste vertrouwen dat niets met anderen wordt gedeeld. Daarnaast ben ik in de massageruimte enkel masseur Henk, verder niets, ongeacht of we elkaar al kennen. Het zijn twee compleet verschillende zaken, die ik nooit met elkaar zal mixen. Er komen familieleden, vrienden, bekenden en collega’s bij me op bezoek en ook mensen die elkaar onderling kennen, zoals moeders en dochters, partners en vriendinnen van elkaar.

 

Mocht je dus twijfelen, juist omdat je me al in een andere hoedanigheid kent of omdat er al bekende van je bij me op bezoek komen, dan kan ik je enkel meegeven dat die twijfel niet nodig is en dat je van harte welkom bent!