· 

Gender of geaardheid

Een massage is echt een weldaad voor iedereen. Het maakt totaal niets uit wat je gender of geaardheid is en in welk hokje je door de maatschappij wordt geplaatst. Mijn massageruimte heeft maar een hokje en dat is het hokje ‘mens’. Laat dat nou precies zijn aan wie ik mijn massages geef, dat kan natuurlijk geen toeval zijn!

 

Sommige mensen vinden het spannend om voor een massage te kiezen, vooral als ze net wat anders zijn of anders geboren zijn dan anderen. Voor mij is er echter totaal geen verschil tussen mensen. Of je nu van boven of van onder een man, een vrouw, beide of ergens daar tussenin bent, gender neutraal, in transitie, het is allemaal prima. Ook je geaardheid doet er natuurlijk totaal niet toe. Een massage is echt voor iedereen en iedereen is bij mij van harte welkom!

 

Wellicht goed om te weten, mocht je nog twijfelen…. In al mijn jaren met massage ervaring is zo goed als alles al eens de revue gepasseerd, dus hoe buitengewoon bijzonder je ook denkt te zijn, er is vast al eens iemand net zoals jij op bezoek geweest.

 

Dus, niet twijfelen, maar een afspraak maken!