· 

Massagetherapie is alleen voor oudjes, toch?

Nee, echt niet! Je hoeft echt niet bejaard te zijn om voor massagetherapie te kiezen. Het spreekwoord jong geleerd is oud gedaan is ook voor massagetherapie erg passend. Als je op jonge leeftijd al echt de tijd voor jezelf neemt en de rust en de weldaad van een massage ervaart, dan zal je daar zoveel profijt van hebben.

 

De meeste mensen realiseren zich het niet, maar de jeugd heeft het ontzettend druk. School, huiswerk, sport, vrienden, thuis, familie en noem maar op. Hoe stop je dit allemaal in een week en waarom kan dat niet allemaal tegelijk? Als je ouders dan ook nog gescheiden zijn, dan heb je ineens alles dubbel. En dan minimaal ook nog 250 berichtjes op WhatsApp, insta en Facebook. Pfff, je komt tijd te kort en slapen voelt als zonde van de tijd, want je moet nog zoveel doen……..

 

Uitgeput op de bank ineenstorten, even niet meer weten waarmee je zou moeten beginnen en als je het wel weet, dan heb je daar ook absoluut geen fut voor en zeker geen zin in. Of je dan ook nog even je kamer wilt opruimen, ja hallo zeg……. :)

 

Denk eens even na wat massagetherapie voor je zou kunnen doen. Even niets, even tijd voor jezelf, super relaxed en een energie boost voor een volgende drukke periode. Geloof me, het werkt echt. Ik heb ruime praktijkervaring met massagetherapie voor jongeren, je bent echt super welkom en je zal versteld staan van de resultaten. Daarbij heb ik zelfs aan aangepast jongeren tarief, waardoor het ook zeker betaalbaar is.

 

Als massagetherapie nieuw voor je is, dan is de 1e stap erg moeilijk. Je hebt twijfels en vragen, maar die kan en mag je echt allemaal met me bespreken. Neem gerust contact met me op, spreek je twijfels uit en stel iedere vraag die je wilt stellen. Het blijft altijd 100% vertrouwelijk en je krijgt altijd een antwoord terug.