Intakegesprekje De 1e keer dat je op bezoek komt, heb ik altijd een paar extra vragen voor je. Natuurlijk is alles 100% vertrouwelijk, ik zal nooit iets met een ander delen. Wees zo open en direct mogelijk, des te beter kan ik de massage afstemmen op jou klachten, problemen en/of wensen. De onderstaande vragen kun je verwachten: Gebruik je medicijnen, in het speciaal bloedverdunners en spierverslappers? Ben je zwanger of probeer je op dit moment zwanger te worden (dan weet je immers niet of je wellicht al zwanger bent)? Heb je ervaring met massages? Zijn er speciale omstandigheden waar ik rekening mee moet houden (denk aan lichamelijke omstandigheden, ziektes, huidproblemen, beperkingen of speciale omstandigheden)? Is er een bepaalde reden waarom je voor een massage hebt gekozen? Heb je zelf nog wensen, twijfels of vragen? Wat neem je mee naar je afspraak Als je lange haren hebt, neem dan iets mee om deze uit de weg te houden tijdens de massage. Elastiekjes zijn aanwezig. Verder is het niet nodig om iets mee te nemen, alles is hier aanwezig (neem bv geen handdoeken of massageolie mee). Wat neem je mee naar huis Je gaat naar huis met een geweldige ervaring rijker en met een goed beeld of mijn massages iets voor je kunnen betekenen. Je kan ook een klein flesje massageolie mee naar huis nemen. Die heb ik altijd klaar staan voor al mijn cliënten, zodat je thuis ook zelf met massage aan de slag kan gaan.
Blootgewoon Mijn massages zijn blootgewone massages. Al mijn cliënten liggen geheel ontkleed op de massagetafel, zonder bedekking van een handdoek. Dit is voor mij echt niets bijzonders, maar de normale gang van zaken. Iedere masseur werkt op zijn eigen manier en dit is mijn manier van masseren. Je start onder een handdoek, die gedurende de massage in stapjes en uiteindelijk geheel wordt weggenomen. Vlak voor het omdraaien denk ik je weer toe, zodat het omdraaien op de tafel feitelijk onder de handdoek kan plaatvinden. Het merendeel van mijn cliënten kiest ervoor om reeds vanaf de start de massage zonder bedekking van een handdoek te ondergaan. Dit heeft de voorkeur, vooral bij de ontspannende massages, omdat er dan minder storende factoren zijn. Als dit ook jouw voorkeur geniet, geeft het dan aan me door. Het zal het effect van de massage zeker ten goede komen. Spelregels en veel gestelde vragen Check voorafgaande aan je 1e bezoek nog de spelregels en veel gestelde vragen. Heb je desondanks alle informatie toch nog extra  vragen? Stel ze gerust, via de mail of voorafgaande aan de massage. Tot binnenkort, je bent van harte welkom.
Welkom Binnenkort kom je voor de 1e keer op bezoek voor mijn massages. Als extra informatie heb ik hieronder wat belangrijke zaken vermeld. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben, stel ze gewoon. Dat kan via de mail, maar ook voorafgaande aan de massage.
Henk Hendriks Massage Exta informatie eerste bezoek
ADRESGEGEVENS Korhoenstraat 39 6542 TS  Nijmegen
CONTACT www.henkhendriksmassage.nl info@henkhendriksmassage.nl
Gratis massage advies Veel gestelde vragen De spelregels voor iedere massage Massagetarieven & contact Afspraak maken Startpagina
Contactgegevens www.henkhendriksmassage.nl info@henkhendriksmassage.nl Korhoenstraat 39 6542 TS  Nijmegen
Eerste bezoek
Extra informatie voor je eerste bezoek Binnenkort kom je voor de 1e keer op bezoek voor mijn massages. Als extra informatie heb ik hieronder wat belangrijke zaken vermeld. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben, stel ze gewoon. Dat kan via de mail, maar ook voorafgaande aan de massage.   Intakegesprekje De 1e keer dat je op bezoek komt, heb ik altijd een paar extra vragen voor je. Natuurlijk is alles 100% vertrouwelijk, ik zal nooit iets met een ander delen. Wees zo open en direct mogelijk, des te beter kan ik de massage afstemmen op jou klachten, problemen en/of wensen. De onderstaande vragen kun je verwachten: ē	Gebruik je medicijnen, in het speciaal bloedverdunners en spierverslappers? ē	Ben je zwanger of probeer je op dit moment zwanger te worden (dan weet je immers niet of je wellicht al zwanger bent)? ē	Heb je ervaring met massages? ē	Zijn er speciale omstandigheden waar ik rekening mee moet houden (denk aan lichamelijke omstandigheden, ziektes, huidproblemen, beperkingen of speciale omstandigheden)? ē	Is er een bepaalde reden waarom je voor een massage hebt gekozen?  ē	Heb je zelf nog wensen, twijfels of vragen?  Wat neem je mee naar je afspraak Als je lange haren hebt, neem dan iets mee om deze uit de weg te houden tijdens de massage. elastiekjes zijn aanwezig. Verder is het niet nodig om iets mee te nemen, alles is hier aanwezig (neem bv geen handdoeken of massageolie mee).  Wat neem je mee naar huis Je gaat naar huis met een geweldige ervaring rijker en met een goed beeld of mijn massages iets voor je kunnen betekenen. Je kan ook een klein flesje massageolie mee naar huis nemen. Die heb ik altijd klaar staan voor al mijn cliŽnten, zodat je thuis ook zelf met massage aan de slag kan gaan.   Blootgewoon Mijn massages zijn blootgewone massages. Al mijn cliŽnten liggen geheel ontkleed op de massagetafel, zonder bedekking van een handdoek. Dit is voor mij echt niets bijzonders, maar de normale gang van zaken. Iedere masseur werkt op zijn eigen manier en dit is mijn manier van masseren. Je start onder een handdoek, die gedurende de massage in stapjes en uiteindelijk geheel wordt weggenomen. Vlak voor het omdraaien denk ik je weer toe, zodat het omdraaien op de tafel feitelijk onder de handdoek kan plaatvinden.   Het merendeel van mijn cliŽnten kiest ervoor om reeds vanaf de start de massage zonder bedekking van een handdoek te ondergaan. Dit heeft de voorkeur, vooral bij de ontspannende massages, omdat er dan minder storende factoren zijn. Als dit ook jouw voorkeur geniet, geeft het dan aan me door. Het zal het effect van de massage zeker ten goede komen.   Spelregels en veel gestelde vragenCheck voorafgaande aan je 1e bezoek nog de spelregels en de veel gestelde vragen. Heb je desondanks alle informatie toch nog extra vragen? Stel ze gerust, via de mail of voorafgaande aan de massage. Tot binnenkort, je bent van harte welkom. Veel gestelde vragen De spelregels voor iedere massage Startpagina
Henk Hendriks Massage